Verseny!!!

 2009.07.03. 14:05

Elérkezett a várva várt nap! Rajthoz állnak kedvenc itt kapható italaim, hogy összemérjék tudásukat. Itt folyton kell valami hideget innom.

Coca- és pepsi-cola termékek diszkvalifikálva. Közülük említést érdemel:

KAS - a miranda spanyol megfelelője, tehát gyümölcsízű pepsis lónyálak.

Aquarius - a fantának egy édesebb verziója, eddig narancsos és citromos verzióval találkoztam.

Bemutatkoznak a versenyzők. Balról jobbra:

1. Sabor Tropical. A híres-neves equadori Baloru SA Guayaquil licensze alapján készült. A Tutti-Frutti versenyszám hosszan váltakozó, komplex ízvilágú tagja. Karakán savak, meggy és levedula köszönnek vissza a szájpadlásról. Cimkéje szerint eper és "trópusi" aromával ízesítik. 80 centes árával a második legolcsóbb dobozos üdítő, amit vettem. 330 ml puro sabor Nacional! - remélem, ezt equadori értelemben kell venni.

2. Sparkling Vimto. Tisztázatlan arab kapcsolatokkal rendelkezik, arab felirat formájában. Angol recept alapján gyártják az EU-ban valahol. Van benne azorubin és orr is.

3. Pony Malta 330 ml. A példátlanul erős kolumbiai mezőny legkisebb tagja, hozzáadott niacinnal, riboflavinnal és tiaminnal. Ezek ugye B-vitaminok. Vaníliával erősítik a nemzeti jelleget. Hiányolom belőle a kokaint. Egyenes savgerinc.

4. Sabor Manzana. A Baloru Guayaquil istálló másik versenyzője. Neve alapján almát sejthetnénk, de igazából ő is tutti-frutti. Társához hasonlóan penetráns ízű, hűtve kellemes. Dobozból ittam, így az E-129 és E-102 összhatását nem volt alkalmam figyelembe venni a pontozásnál.

5. Guaraná antarctica - o original do brasil. A guarana ugye élénkítő bogyó a világ szerencsétlenebbik feléről. A zentai diszkóban ittam utoljára guaranás italt, akkor letört tőle egy fogam. Ennek itt nagyon megadták az egzotikus hangulatot az antarcticával, ízre viszont gyengus. Ő kapja a citromdíjat, ez már biztos. Guarana-díjat...

6. Pony üveges 1,2 euróért. Olyan mint 3, csak jobb fogni, viszont drágább.

7. Pony üveges egyért. A kolumbiaiak bajnoka. Az ára hatással van az ízére.

8. Malta Goya. Az Egyesült Államokból érkezett, egyébként a világ talán legnagyobb malta-licensze. A hozzáadott konyhasó és foszforsav nagyjából a C3 csigolyánál zúzza szét a savgerincet, ennek eredménye képpen szerencsétlen ital kvadriplégiában szenved. Engedélyezném neki az eutanáziát.

9. Gazpacho. Paradicsomlére emlékeztet. Kipróbáljuk vele a Bloody Maryt.

EREDMÉNYHIRDETÉS KÖVETKEZIK

A bejegyzés trackback címe:

https://madridban.blog.hu/api/trackback/id/tr191224444

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

O'Seamus · http://www.hhanuman.blogspot.com/ 2009.07.03. 21:45:08

LÓL! ez nagy király poszt! regelj twitteren, tudósíts gyorsan könnyen, szavazz rám (twitter.com/hhanuman), versenyben vagyok www.goldenblog.hu/2009/csirip-csirip_osszeallt_a_twitter-verseny_mezonye :)

ToBoZ 2009.07.11. 10:50:14

HOPPÁ te celeb lettél ha jól látom az eredményeket. Ember 2.0
süti beállítások módosítása